zaterdag 28 maart 2009

Ding 19 Sociale netwerken en wat er in te doen is

















Jump on!
zegt het vogeltje. Voor ding19 heb ik veel sociale netwerken bekeken. Wat een mogelijkheden!Ik ben overal ingesprongen en mij laten informeren door de Achtergrond- informatie:Weer een leuk filmpje over Social network in plain English bekeken, waarin je een aardig beeld krijgt over het netwerken. Ook Frankwatching geeft een goed beeld over het social network. Mijn oog viel op schoolbank.nl. Zelf ben ik lid van schoolbank. Daarin kan je oud klasgenoten treffen. Met hyes(erg populair) heb ik niet zo veel. Misschien toch een handig middel voor de bibliotheek om zo de jongeren te bereiken.
In de ontdekoefening sprak alleen Dizzie.nl mij erg aan.Dizzie.nl vind ik een prettige, overzichtelijke website. Het is een sociaal netwerk rondom boeken en literatuur. Ik heb daarom snel een account gemaakt.
Je vindt er goede rubrieken zoals: binnenkort verkrijgbaar, toplijsten, recensies. En je kan er uiteraard je eigen boeken op zetten.

Wat betreft de mogelijkheden voor de bibliotheek van sociale netwerken :Dat zal toch gericht moeten zijn op de literatuur, media en muziek.
Hieronder staat nog een vrolijk videofilmpje over hyves.(Is het misschien toch wat!!!??!!)