dinsdag 3 maart 2009

Ding 14 Effe Chatten



Even online zijn met collega's dat lijkt mij soms wel handig tijdens het werk.Om even wat te vragen en direct antwoord te krijgen.Ik heb via google talk het venster aangemaakt.Effe chatten dan maar?
Ik heb zelf nog niet veel ervaring met Aladin.Ik weet niet of er veel klanten zijn die gebruik maken van Aladin.Is Aladin wel bekend bij de klant???? We kunnen het nog meer promoten.Door Aladin is er directer contact tussen de bibliotheek en de klant. De klant wordt zoveel mogelijk direct geholpen.

Ding 13 Google Docs


Bezig geweest met de achtergrondinformatie over de online kantoortoepassingen. Wat een lappen met tekst om te lezen. Selecteren maar.Ik heb een Google docs account aangemaakt en een document gepubliceerd.Ik heb een overzicht gemaakt met presentaties,die wij tijdens de cursus p+p gemaakt hebben.Ik wil dit document graag met mijn collega's delen.Misschien heb je foto,s van zelfgemaakte presentaties.Zet ze er gerust bij.overzicht presentaties
Binnen de bibliotheek lijkt mij het handig wanneer je aan een gezamelijk project werkt binnen het team , je dan samen aan een document kan delen.